top of page

ПТСР

повнометражний ігровий фільм


Дівчинка-підліток не мала шансу вціліти. Вона на власні очі побачила жорстоке убивство мами, а потім убивця погнався за нею і так само безжально вбив її. Та виявилося, що смерть – це не кінець. Свідомість дівчинки перемістилася в тіло убивці і продовжила існувати поруч з його спотвореною свідомістю. Після шоку та усвідомлення, де саме вона опинилася, після невдалих спроб вибратися, героїня приймає нову реальність і присвячує себе помсті за смерть рідної людини. Однак, прагнення розплати притуплює її інстинкт самозбереження. Вона дозволяє свідомості вбивці побачити її і при цьому відкриває перед ним його власний внутрішній світ. Дівчинка вступає у боротьбу з набагато сильнішим і підступнішим противником. Але на її боці – бажання помститися, яке наділяє додатковими силами. Мета і невситиме прагнення покарати ворога не відпускає героїню навіть тоді, коли вона дізнається, що її тіло ще живе. Вона за будь-яку ціну хоче задовольнити прагнення покари, та всі версії смерті ворога здаються їй недостатньою відплатою за смерть мами. Дівчинка поринає в темний світ. Межа між пошуком справедливості та бажанням убивати стирається. Непомітно для себе вона виявляється здатна на вбивство навіть рідних убивці, його дружини і дитини. У вирішальну мить їй вдається зупинитися, відмовитися від зловісних планів і повернутися у своє тіло. Йдучи геть з тіла ворога, вона залишає двері в його свідомість відчиненими навстіж. Через ці двері в нього заходять ті, кого він зміг безкарно знищити. Героїня продовжує жити звичайним життям, але несподівана новина про те, що у справі про вбивство її матері є ще один непокараний фігурант, знову пробуджує потамоване бажання помсти.

 

КОМАНДА ПРОЄКТУ

АНДРІЙ НЕГРЕСКУЛ, автор сценарію

Навчався у КДІТМ ім. Карпенка-Карого,

1996-1997 рр. працював на Телеканалі 1+1, на посаді редактора програм і режисера, проект «Бомба».

З 1997-2018 р. р. - директор і співзасновник представництва в Україні японській Компанії A&D Company.

2017 р. – ігровий фільм «11 Дітей з Моршина» - автор сценарію у співавторстві із Аркадієм Непиталюком та Іваном Тімшиним

2017 р. – ігровий фільм «Кохання не за сценарієм» - автор сценарію у співавторстві із Карімом Насером


2018 р. – ігровий короткометражний фільм «Похорон» - автор сценарію у співавторстві з Карімом Насером


2018 р. - ігровий короткометражний фільм «Нечіткий пацан». - автор сценарію у співавторстві з Карімом Насером


2019 р. – ігровий фільм "Скринька Шрёдингера" - автор сценарію у співавторстві з Ярославом Гелясом

2020 р. – ігровий фільм «Морок» - автор сценарію у співавторстві з Карімом Насером

2021 р. Експерт Держкіно

2021 р. - ігровий фільм «Танк» - автор сценарію у співавторстві з Іваном Тімшиним, Карімом Насером, Максимом Ксєндою


МАКСИМ АСАДЧИЙ, продюсер

Народився у Києві 1976 року. У 1997 році заснував кінокомпанію «Депо». З 1999-го працював як незалежний продюсер. З 2004 року – власник та виконавчий продюсер кінокомпанії «Пронто Фільм». У 2011 році отримав національну премію Телетріумф як «найкращий продюсер телесеріалу». Співзасновник Української Кіноасоціації та Асоціації кіноіндустрії України. За 20 років роботи у сфері кіно та реклами Максим виступив головним, виконавчим або лінійним продюсером у понад 30 фільмах та серіалах, та понад 300 рекламних, короткометражних та музичних роликах.

Фільмографія

2019 НЮХАЧ (4 сезон), (у виробництві) 8x52 хв., кримінальна драма, реж. Артем Литвиненко

Виконавчий продюсер

ДОВБУШ, 120 хв., історична драма, реж. Олесь Санін,

ФОКСТЕР & МАКС, 80 хв., дитячий, реж. Анатолій Матешко,

ТОЛОКА, (у виробництві) історична драма, реж. Михайло Іллєнко Виконавчий продюсер

ІДИ ПО ВОДІ, короткометражний, реж. Соломія Томащук

2018 COLD BLOOD LEGACY, Франція/Україна, трилер, реж. Фредерік Петіжан





0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page