top of page

ПРОЄКТ БЕЗ НАЗВИ

ігровий серіал


Молодий та неординарний український мільярдер Віктор Коваль (33), який втратив сім'ю під час обстрілу росіянами Харкова, вирішує змінити світову систему безпеки. Віктор збирається розробити та надати абсолютно кожній країні на планеті, включно з невизнаними, ядерні балістичні ракеті стелз. Саме це, на одержиме переконання Віктора, стане справжнім стримуючим фактором. Віктор переконаний, що якби Україна мала ядерну зброю, його родина не загинула б.


Віктор, збирає команду вчених, на чолі з українським фізиком Левом Штрумом (64), для розробки абсолютно нової технології ядерної зброї – ракети стелс із невеликим, але жахливо руйнівним зарядом нового покоління. Також, для забезпечення безпеки проєкту та проведення різноманітних та не завжди законних силових операцій необхідних для розробки ядерної зброї, Віктор наймає колишнього керівника спеціальними операціями ЦРУ Метта (49), який звільнився через розбіжності з керівництвом управління декілька років тому.


Виконуючи завдання Віктора, Метту доведеться впритул наблизитися до власних “червоних ліній”, та в певний момент перетнути їх, а Віктор, володіючи все більшою силою та владою, почне дедалі більше бути схожим на тих автократів і диктаторів, проти яких боровся. Це призведе до напруги, а потім і до протистояння Віктора та Метта.


У той же час, діючий спецагент ЦРУ, та учень Метта - Майкл (38), отримує зачіпку, що хтось таємно почав процес компіляції технологій стелс і ядерного синтезу. Керівництво доручає Майклу зайнятися цією справою, але крім ЦРУ полювання на Віктора та його проєкт почнуть, як розвідки всіх великих ядерних держав, так і найрадикальніші терористичні організації.


 

КОМАНДА ПРОЄКТУ

ДМИТРО КІЦАЙ, автор сценарію

2010 -2011р. - пародійне шоу «Велика різниця по-українськи», автор

2011-2012 р. - телеканал СТБ, проект «КУБ» (формат британського шоу), головний автор.

2012 – 2017 р. - телеканал СТБ, проекти «Все буде добре», «За Живе», «Все буде смачно», керівник та креативний продюсер.

2017-2019 р. - Старлайтфільм (SLF), серіал «Коли ми вдома», 4 та 5 сезони, креативний продюсер, редактор та співавтор, серіал «Спіймати Кайдаша», генеральний продюсер.

2019-2021 р. - Старлайтмедіа (SLM), керівник напрямку розробки серіалів, серіал «Мама», продюсер, серіал «Мама 2», продюсер.

2021-2022 р. - платформа Oll.tv, керівник напрямку оригінальних серіалів, серіал «Зломовчання», креативний продюсер, співавтор.


ЄГОР ОЛЕСОВ, продюсер

Продюсер, Сценарист, Креативний продюсер, Композитор, Продюсер візуальних ефектів


Освіта:

Київський національний університет театру, кіно та телебачення ім.Карпенка-Карого. Факультет кіно та телебачення.


Досвід:

Більш ніж 20-річний досвід роботи у медіа та кіноіндустрії.

Член European Film Academy, Visual Effects Society,

International Game Developer Association, Ukrainian Television Academy.


Фільмографія (Продюсер):

2022 - «Мавка. Лісова Пісня»

2021 - «Зірки за Обміном»

2020 - «Пульс»

2019 - «Ціна Правди» (режисер Агнєшка Холанд)

2019 - «Захар Беркут»

2018 - «Викрадена Принцеса»

2016 - «Сторожова Застава»

2016 - «Поліна»

2015 - «Незламна»

2012 - 2015 - «Эскімоска» (Анімаційний серіал)

2008 - MTV Made.


Нагороди:

Відзнака за сприяння воєнній розвідці II ступеню (2022)

Орден за заслуги III ступеню (2019)

Премія «Телетріумф» (2010, 2016)

Номінант VES Awards (2012, 2013)




0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page